Handbol

El Barça Lassa supera el Vardar al Palau en una segona part estel·lar (34-26)

Un parcial de 7-0 en els primers deu minuts de la segona meitat ha permès a l'equip de Xavi Pascual distanciar-se en el marcador

La prova de foc del Barça Lassa davant el Vardar s'ha saldat amb una victòria de caràcter del conjunt blaugrana en una gran segona meitat dels blaugranes (34-26).

Els de Xavi Pascual han començat dominant l'equip macedoni, que, a poc a poc, ha anat pujant el seu nivell de joc. Als 10 minuts, els visitants han capgirat el marcador amb un parcial de 0-3 tot i l'exclusió de Kristopans, però els bons minuts de Palmarsson han permès reaccionar al conjunt blaugrana.

El partit ha entrat en un tram molt elèctric, amb intercanvi de gols per part dels dos equips en què s'ha acabat imposant el conjunt català, que al descans guanyava per 16-15.

El Barça Lassa ha sortit a la segona part disposat a marcar les diferències. En els primers 10 minuts, els blaugranes han aconseguit encadenar un parcial de 7-0 per distanciar-se en el marcador (24-16) amb una autèntica exhibició als dos costats de la pista.

L'equip català ha dominat a plaer el que quedava de partit, amb una renda sempre superior als 7 gols, i s'ha adjudicat una victòria de prestigi davant un dels rivals més durs del grup.

Amb aquest triomf, el Barça Lassa segueix liderant el grup A de la Lliga de Campions amb 14 punts.