Victòria de caràcter del Barça Lassa a Segòvia (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa supera el Segòvia en una segon part estel·lar (2-5)

Joselito, amb dues dianes, Aicardo, Dyego i Sergio Lozano han estat els autors dels gols blaugrana

El Barça Lassa ha dominat el partit des del començament i Leo i Sergio Lozano han disposat d'ocasions clares, però no ha estat fins al minut 14 que Joselito ha avançat els blaugranes. Els locals han reaccionat i han empatat el duel al límit del descans amb un gol d'Edu a la sortida d'un córner.

En la segona meitat, Joselito ha tornat a posar els d'Andreu Plaza al davant en el minut 25 i ha marcat el guió d'una segona part estel·lar dels blaugranes. Aicardo (31'), Dyego (32') i Sergio Lozano (33') han sentenciat el partit en tres minuts per oblidar dels locals i Álex Fuentes ha tancat el marcador a falta de quatre minuts per al final amb el definitiu 2 a 5.

Amb aquesta victòria, el FC Barcelona ha aprofitat l'empat d'El Pozo Múrcia per recuperar el liderat a la Lliga.