El Barça Lassa s'imposa al Noia en l'anada dels quarts de final de l'Eurolliga (@FCBHoquei)
Hoquei patins

El Barça Lassa s'imposa al Noia en l'anada dels quarts de final de l'Eurolliga (3-4)

L'eliminatòria s'haurà de decidir al Palau Blaugrana en el partit de tornada

Miquel RibasActualitzat

A Sant Sadurní d'Anoia, el Barça Lassa s'ha imposat en l'anada dels quarts de final d'Eurolliga enfront el Noia Freixenet (3-4). El duel ha començat amb molta intensitat, ja que al minut 2 el blaugrana Pablo Álvarez ha obert el marcador de falta directa. L'equip penedesenc ha reaccionat de forma fulgurant i ha empatat a un gràcies a un gol d'habilitat d'Humberto Mendes que ha sorprès el porter Aitor Egurrola.

A punt d'arribar al descans, una canonada de falta directa de Sergi Aragonés ha fet pujar el 2 a 1. Però, en el minut 7 de la represa, Matías Pascual ha fet l'empat a dos després de fer un llançament des de mitja pista.

L'alegria del Barça ha durat poc, ja que Humberto Mendes, de nou, ha avançat els de Sant Sadurní, aquest cop de falta directa. Els d'Edu Castro no han trigat a empatar a tres després d'una acció amb xut final de Matías Pascual.

El 3 a 4 definitiu per al Barça l'ha marcat Joao Rodrigues. En tres minuts pletòrics de joc, l'equip barceloní ha capgirat el marcador. El partit de tornada dels quarts de final de l'Eurolliga es jugarà el 6 d'abril al Palau Blaugrana.