Futbol sala

El Movistar Inter es proclama campió de la UEFA Futsal Cup i el Barça Lassa s'imposa a la final de consolació

Els blaugranes acaben en la tercera posició en la màxima categoria europea en un partit que han dominat de forma aclaparadora

Actualitzat

El Movistar Inter s'ha proclamat campió de la UEFA Futsal Cup després de derrotar a l'Sporting de Portugal a la final per un contundent 2-5. Els de Jesús Velasco han anat per davant en el marcador en tot moment. Gadeia ha estat el primer en marcar pel conjunt madrileny i Cavinato ha fet l'empat a1. Ricardinho i Elisandro han fet pujar l'1-3 en dues accions gairebé consecutives. Diogo ha escurçat distàncies (2-4) però Pola, a les acaballes del partit ha posat la cirereta amb el 2-5 definitiu.

 

El Barça Lassa s'emporta el bronze

El Barça Lassa ha passat per sobre del Gyor ETO hongarès en la final de consolació de la UEFA Futsal Cup (1-7). Els d'Andreu Plaza han dominat de cap a cap en l'enfrontament que els concedeix el tercer lloc de la Final Four després de caure eliminats divendres en mans del Movistar Inter.

Esquerdinha ha estat el referent golejador, amb tres dianes; seguit per Ferrao, amb dues, i Rivillos i Sergio Lozano, amb una. Del costat dels hongaresos, Alex ha fet el gol de l'honor.

 

Anar al contingut