Handbol

El Barça Lassa s'imposa a la pista del Bidasoa i referma encara més el liderat de l'Asobal (17-21)

El conjunt de Xavi Pascual ha hagut de patir per sumar una trebadalla victòria a Artaleku, una pista pràcticament inexpugnable aquesta temporada, i augmenta a 13 punts la seva diferència amb el segon classificat

Actualitzat

El Barça Lassa d'handbol s'ha imposat a la pista del Bidasoa d'Irún per 17 a 21 en partit corresponent a la 18a jornada de la Lliga Asobal i continua comptant els partits per victòries. La d'aquest dimarts és important perquè el conjunt basc és el segon classificat de la competició, ara a 13 punts d'un Barça que es referma encara més com a líder.

El conjunt de Xavi Pascual ha hagut de patir per sumar una trebadalla victòria a Artaleku, una pista pràcticament inexpugnable aquesta temporada. En un duel molt igualat, al descans s'ha arribat amb empat a 9 en el marcador, un resultat que demostra que les defenses s'han imposat clarament als atacs de tots dos equips.

En la represa, el Barça ha obert una petita escletxa per agafar la iniciativa en el marcador i ha acabat sumant el divuitè triomf consecutiu a l'Asobal. Dika Mem, amb cinc gols, ha estat el màxim anotador dels blaugranes.

Anar al contingut