Ante Tomic, pivot del Barça Lassa, marcant Moussa Diagne, del MoraBanc Andorra (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa s'estrena a l'Eurolliga visitant la pista del CSKA de Moscou

El Barça Lassa torna aquest dijous a la màxima competició europea amb un repte exigent: la visita al CSKA (19.00)

Actualitzat

El Barça de bàsquet debuta aquest dijous (19.00) a l'Eurolliga amb un repte dels considerats complicats: la visita a la pista del CSKA de Moscou, un dels equips més forts de la competició.

L'equip blaugrana iniciarà d'aquesta manera el seu camí a l'Eurolliga amb la motxilla que suposa la trajectòria nefasta de l'equip en la competició en les dues últimes temporades. Ara, amb un projecte renovat i Svetislav Pesic al capdavant de l'equip des de l'inici, el Barça vol recuperar el seu malmès prestigi internacional. El tècnic blaugrana posa el llistó en la classificació per als quarts de final, un fet no aconseguit des del 2016, en l'últim any de Xavi Pascual a la banqueta.

La tornada a l'elit europea, però, segurament no serà fàcil ni ràpida, com ho demostra aquest primer desplaçament: per començar, el Barça va arribar amb cinc hores de retard a Moscou per culpa d'un problema tècnic en el vol. Un contratemps que Pesic i els seus jugadors esperen que no sigui un mal averany a l'hora d'enfrontar-se al CSKA de Nando de Colo, el "Chacho" Rodríguez i companyia.

ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut