Els jugadors del Barça Lassa celebren un dels gols que han marcat al Ribera Navarra (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa s'estrena a la LNFS amb una victòria sobre el Ribera Navarra (6-2)

Els blaugranes s'han anat al descans guanyant per 2-0 i han vist com els navarresos els empataven el partit a la segona part

El Barça Lassa s'ha estrenat a la Lliga de futbol sala amb una ajustada victòria sobre el Ribera Navarra (5-2). Els aficionats que omplien les grades al Palau Blaugrana han viscut una plàcida primera part i és que malgrat l'actitud dels rivals, que han sortit a totes, han vist com els d'Andreu Plaza deixaven el partit encarrilat al descans amb un 2-0 en el marcador gràcies als gols d'Esquerdinha, que ha superat el porter de vaselina, i de Ferrao, que ha marcat de mitja volta.

En el segon temps, el Ribera Navarra ha sortit com un tro i li ha complicat de valent les coses al Barça Lassa empatant a 2 amb les dianes de Sergio González i Lucas Tripodi. Però el conjunt blaugrana, lluny d'arronsar-se, ha reaccionat de forma contundent i ha acabat golejant els navarresos: Esquerdinha i Ferrao han vist porteria. A les acaballes, Sergio Lozano i Adolfito han sentenciat amb el 6-2 definitiu.