Futbol Sala

El Barça Lassa s'estavella contra els pals i perd amb el Peníscola (1-2)

El conjunt blaugrana, que ha topat reiteradament amb els pals de la porteria visitant, no ha aconseguit revertir un resultat advers i perd el primer partit de la temporada

Actualitzat

El Barça Lassa ha tornat a la lliga amb derrota després de la Main Round de la Champions League. Després de tres victòries en les tres primeres jornades, l'equip d'Andreu Plaza no ha pogut amb el Peníscola, que ha sumat la seva primera victòria a la lliga.

El club blaugrana no ha aconseguit transformar les ocasions que ha tingut i ha estat el Peníscola RehabMedic qui ha estrenat el marcador amb un gol de Dani Montes als 12 minuts de joc. Els visitants, dirigits pel tècnic Juan Luis Alonso, han aconseguit arribar amb avantatge al descans.

A la segona meitat, Esquerdinha ha igualat el partit temporalment, però Hugo ha tornat avançar ràpidament el Peníscola, que encara no havia aconseguit cap victòria a la lliga. Els blaugranes ho han provat insistentment a la segona meitat, però s'han estavellat reiteradament contra els pals de la porteria visitant i no han aconseguit tornar a igualar el partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut