Handbol

El Barça Lassa s'enfrontarà amb el Vardar Skopje a les semifinals de la Lliga de Campions

L'equip macedoni, liderat pel català Joan Cañellas, serà el primer rival dels blaugranes a la Final Four de Colònia

Actualitzat

El Barça Lassa es veurà les cares amb vells coneguts a les semifinals de la Lliga de Campions d'handbol. El Vardar Skopje d'Arpad Sterbik i Joan Cañellas serà el rival dels blaugranes en el primer partit de la Final Four, que es disputarà en el Lanxess Arena de Colònia els dies 2 i 3 de juny. L'altra semifinal la disputaran el Veszprem hongarès i el París Saint-Germain.   

El Barça buscarà a Colònia la seva desena Copa d'Europa, mentre els altres tres participants intentaran estrenar-se en el palmarès. Això no vol dir que l'equip blaugrana sigui el principal favorit en una final four inusualment privada d'equips alemanys. L'equip amb un pressupost més alt és el París Saint-Germain encaçalat per Nikola Karabatic, que buscarà ser campió d'Europa amb el seu quart equip diferent després de coronar-se amb el Montpeller, el Kiel i el mateix Barça, l'any 2015.    

El Vardar Skopje és un clàssic de la Lliga de Campions, però pot pagar l'inexperiència en les últimes instàncies. L'equip macedoni jugarà aquesta temporada la seva primera Final Four, a la qual ha arribat per mèrits propis després d'eliminar el Flensburg. A més de dos exblaugranes com Joan Cañellas i Arpad Sterbik, l'equip macedoni compta amb altres jugadors coneguts, com Alex Dujshebaev o Jorge Maqueda. L'entrena Raúl González i el seu assistent és el català David Davis.    

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut