Futbol sala

El Barça Lassa s'enfrontarà al Luparense, el Gyor i el Chrudim en la primera ronda eliminatòria de la UEFA Futsal Cup

Els blaugranes han estat emparellats amb el Luparense italià, el Gyor d'Hongria i el Chrudim de Txèquia en una fase que es disputarà entre el 10 i el 15 d'octubre a la ciutat italiana de San Martino di Lupari

Actualitzat

El Barça Lassa ja sap qui seran els seus rivals en la primera de les rondes eliminatòries de la UEFA Futsal Cup, la màxima competició del futbol sala europeu. En el sorteig celebrat aquest dijous, els blaugranes han estat emparellats amb el Luparense italià, el Gyor d'Hongria i el Chrudim de Txèquia.

La Champions del futbol sala té un format diferent de la resta de competicions. Els blaugranes juguen en primer lloc l'anomenada "Main Round", que es disputa en format de lligueta entre els quatre equips. Els tres primers classificats del grup on està el FC Barcelona Lassa accedeixen a una segona fase anomenada "Elite Round", on hi haurà 16 equips distribuïts en quatre grups. Els guanyadors de cada grup es classificaran per a la Final Four de la competició.

La "Main Round" tindrà lloc entre els dies 10 i 15 d'octubre i serà a Itàlia, ja que el Luparense és l'organitzador del Grup 4 d'aquesta fase de la competició.

Txus Lahoz: "No serà fàcil"

El mànager esportiu de la secció de futbol sala, Txus Lahoz, ha valorat el sorteig de la "Main Round" de la UEFA Futsal Cup: "El grup que ens ha tocat no serà fàcil. El Chrudim és un clàssic d'aquesta competició i sap jugar molt bé aquest tipus de partits."

"El Gyor està entrenat per Marcos Angulo, mentre que el Luparense, que és l'amfitrió, el dirigeix David Marín. Tots dos coneixen molt bé l'LNFS i seran partits per estar alerta i no cometre errades. Haurem d'estar molt concentrats. En aquest tipus de competició qualsevol errada es paga cara", ha explicat Lahoz.

Anar al contingut