El Barça Lassa confia de trobar-se amb un Palau Blaugrana ple fins dalt en el decisiu tercer partit del play-off final que ha de jugar aquest vespre contra el Movistar Inter (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa s'encomana a l'èpica del Palau per mantenir les últimes opcions per conquerir el títol de Lliga

Els d'Andreu Plaza necessiten guanyar els tres partits que queden del play-off final contra el Movistar Inter si volen conquerir l'LNFS

Actualitzat

El Barça Lassa se la juga a un tot o res aquest vespre al Palau (a partir de les 21.00, en directe per Esport3). I és que si vol continuar viu en la lluita pel títol de l'LNFS només li val guanyar el Movistar Inter en el tercer partit de l'eliminatòria i sumar la seva primera victòria de la sèrie.

Els blaugranes confien que el factor pista sigui decisiu per sobreposar-se a una situació tan complicada i esperen que el Palau sigui una autèntica olla de pressió. A més, hi ha un factor emocional important que esperen que jugui al seu favor: el capità i porter, Paco Sedano, ja ha confirmat que penjarà els guants al final d'aquesta temporada i tant els seus companys com l'afició volen que una icona del Barça Lassa com ell s'acomiadi amb el títol de Lliga. Si ho aconsegueix, seria un triomf carregat d'èpica, perquè voldria dir que els d'Andreu Plaza haurien capgirat el 2-0 en contra i haurien guanyat els tres partits restants del play-off final de l'LNFS.

Anar al contingut