Thomas Heurtel, intentant el tir a cistella contra el Panathinaikos (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa rep l'Armani de Milà, un rival directe en la lluita pel "play-off" de l'Eurolliga

Després de la derrota a la pista del Panathinaikos i abans de rebre diumenge el Reial Madrid, l'equip blaugrana vol fer-se fort al Palau en competicions europees

Actualitzat

El Barça Lassa continua aquest divendres una setmana intensa que el va portar a jugar dimarts a la pista del Panathinaikos i que acabarà diumenge rebent el Reial Madrid, en el clàssic de la Lliga ACB, un partit que servirà per homenatjar Joan Carles Navarro. Abans, però, l'equip blaugrana rep aquest vespre (21.00) l'Armani de Milà, un equip reforçat respecte a anteriors versions, i que aspira com els de Pesic a un lloc en el "play-off" de l'Eurolliga.

El duel arriba després de la derrota del Barça a l'Oaka, que va posar fi a una sèrie de 5 victòries consecutives a Europa. L'equip barcelonista manté un saldo positiu (5 victòries per 3 derrotes) que el manté entre els 8 llocs que donen la classificació per als quarts de final. Una mica més amunt a la taula hi ha l'Armani (6 victòries i 2 derrotes), que comanda la Lliga italiana sense cap desfeta.

Svetislav Pesic recuperarà probablement Adam Hanga, que no va jugar contra el Panathinaikos per problemes d'esquena.

ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut