Els blaugrana han reaccionat en la segona meitat (EFE)

El Barça Lassa reacciona i s'emporta la victòria contra l'Iberostar Tenerife (77-73)

Els homes de Pesic segueixen invictes al Palau en la Lliga ACB i han aconseguit superar els canaris dues temporades després

El Barça Lassa ha sumat una treballada victòria per 77-73 i ha trencat una ratxa de quatre derrotes consecutives contra l'Iberostar Tenerife.

El partit ha començat amb dos triples consecutius de McFadden que eren un avís de la intenció que tenien els canaris. Blazic i Singleton portaven el pes ofensiu dels catalans i Sebas Sainz ha agafat el relleu de McFadden per anotar 7 punts consecutius i col·locar els visitants per sobre al final del primer període (17-21).

En els segons deu minuts el Barça ha aconseguit més fluïdesa en el joc, però els visitants han seguit amb l'encert des de la línia de 3 punts, amb un 9 de 20 en llançaments, i han aconseguit arribar al descans amb un avantatge de 5 punts (46-51).

L'inici de la segona meitat ha servit perquè el Barça reaccionés. Heurtel i Tomic s'han combinat per empatar el marcador a 44 i el partit ha entrat en uns minuts de desencerts per part dels dos equips degut a la pujada d'intensitat defensiva que ha trencat Pangos amb un triple.

Els de Pesic, amb el marcador a favor, han dominat el duel amb el base canadenc marcant el ritme i Singleton posant el plus d'intensitat que els havia faltat als blaugranes fins llavors. L'Iberostar Tenerife només ha anotat 7 punts en un tercer període molt favorable per als blaugranes en què han aconseguit distanciar-se en el marcador (57-48).

En l'últim període els blaugrana han circulat molt bé la pilota i han dominat a plaer fins que s'han deixat anar en els instants finals. Els de Txus Vidorreta no han trobat resposta al joc coral del Barça Lassa i, tot i encadenar un parcial de 0-15 en els últims dos minuts, han acabat caient per 77-73.

Els catalans, amb aquesta victòria, segueixen com a líders en solitari de la Lliga amb 10 triomfs i 1 derrota i mantenen la imbatibilitat al Palau a la Lliga ACB.