El Barça Lassa s'ha imposat "in extremis" davant el Ribera Navarra (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa reacciona a temps i supera el Ribera Navarra (2-3)

Els homes d'Andreu Plaza han vist com els locals empataven el duel a sis minuts pel final, però el brasiler Leo Santana ha fet el gol de la victòria en els instants finals de partit

El Barça Lassa ha sumat una victòria molt treballada a la pista del Ribera Navarra (2-3). El partit s'ha posat de cara ben aviat pel FC Barcelona quan Esquerdinha ha enviat al fons de la xarxa una passada d'Aicardo quan només s'havien disputat 3 minuts de partit.

Els locals no s'han fet enrere i han disposat d'ocasions clares per empatar, però han estat els blaugrana els que han marcat el segon al minut 10 per mitjà d'Adolfo. Quan tot semblava ben encarrilat pels blaugrana, Pedro Garcia ha retallat diferències encara en la primera meitat i, després de dos pals d'Adolfo i Esquerdinha, el Ribera Navarra he empatat el partit sis minuts abans del final.

Però quan semblava que els d'Andreu Plaza podien deixar-se dos punts a domicili, Ferrao ha assistit Leo Santana en el minut 37 perquè el brasiler marqués el 2 a 3 definitiu. El triomf serveix el Barça Lassa per seguir en segona posició a la Lliga amb 36 punts, dos per sota d'El Pozo Múrcia.