Handbol

El Barça Lassa prepara la Final Four de Colònia

Els blaugranes es veuran les cares amb el Vardar macedoni dissabte a la tarda en la primera semifinal

Actualitzat

El Barça Lassa ha començat a preparar la Final Four de la Champions d'handbol de Colònia i és que aquest dissabte el conjunt blaugrana es veurà les cares amb el Vardar a la semifinal (a partir de les 17.45, en directe per Esport3).

Els de Xavi Pascual busquen conquerir la màxima competició europea, però són molt conscients que ja el primer escull per arribar a la final serà un os dur de rosegar, i és que els macedonis, campions de la Champions el 2017 i classificats per tercer cop consecutiu a la fase final, volen treure's l'amarg regust de l'any passat quan van caure en semifinals davant del Montpeller.

El capità del Barça Lassa, Víctor Tomás, destaca la il·lusió que sent el vestidor però prefereix no fer volar coloms i assegurar, primer de tot, superar el Vardar:

"És un cap de setmana molt perillós. Hem de començar de zero, el que hem aconseguit fins ara només ha servit per classificar-nos, dissabte cada pilota serà important. Pot passar de tot. No ens podem mirar les estadístiques ni els números"

 

Posteriorment qui ha parlat davant dels mitjans de comunicació ha estat l'entrenador Xavi Pascual que ha deixat ben clar que no vol ni sentir a parlar de la condició de favorits:

"Favorits? A Colònia no ha guanyat mai el favorit, no volem ser els favorits. Nosaltres el dissabte tenim la final de la Champions i anem a mort, a mort vol dir amb tot. El que ha fet el Vardar té un mèrit increïble. s'ha de tenir respecte per un equip que sap competir. Per a mi, la final de la Champions és el Vardar: Dues finals i la primera és dissabte"   

 

L'altra semifinal enfrontarà el Veszprém hongarès i el Kielce polonès, i també es podrà veure en directe per Esport3 el mateix dissabte 1 de juny a partir de les 15.00.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut