Futbol sala

El Barça Lassa passa per sobre del Halle-Gooik però es classifica com a segon a l'Elite Round de la Champions League (3-7)

La contundent victòria del Benfica sobre el KB United (1-9) classifica els portuguesos com a primers de grup

El Barça Lassa ha fet la feina i ha superat àmpliament el Halle-Gooik en l'última jornada de la Main Round de la Champions League (7-3). El Benfica, però, ha aconseguit prendre-li la primera plaça en la classificació per a l'Elite Round als blaugranes perquè ha aconseguit una renda de gols més gran en l'enfrontament amb el KB United (1-9).

Els d'Andreu Plaza han sortit com un tro a la pista belga i Esquerdinha ha marcat dos dels tres gols que ha signat aquest dissabte a la nit en menys de cinc minuts. Ferrao també s'ha apuntat a la festa i ha fet diana. Entre tots dos han fet pujar el 0-4 en el primer temps, però, just abans del descans, Diogo ha marcat pel conjunt belga (1-4).

A la represa, Grello ha fet el segon del Halle de penal i poc després Patias ha anotat el tercer que disparava totes les alarmes a l'equip català. La reacció del Barça Lassa no s'ha fet esperar i ha respost amb els gols d'Aicardo, Ferrao, de nou, i Adolfo.