Futbol sala

El Barça Lassa passa per sobre de l'Ekonomac serbi en el debut de l'Elite Round (6-1)

Els d'Andreu Plaza no han donat cap opció al seu primer rival en el primer partit de la fase prèvia a la final four

El Barça Lassa no podia començar amb millor peu l'Elite Round de la Champions de futbol sala i és que els blaugranes han passat per sobre de l'Ekonomac serbi (6-1).

Adolfo ha inaugurat el marcador per als d'Andreu Plaza amb una canonada rasa des de lluny (1-0) i, poc després, Ferrao ha culminat una gran jugada personal fent passar la pilota entre les cames del porter per enviar-la al fons de la porteria (2-0). Els serbis, però, han escurçat distàncies amb una jugada d'estratègia a pilota parada que ha rematat Divanei (2-1).

El Barça Lassa s'ha mantingut ferm en el seu plantejament i Dyego, en un teva-meva amb Ferrao, ha fet el 3-1. Just abans del descans, Adolfo ha robat una pilota al mig del camp i s'ha plantat tot sol davant del porter per fer el quart de l'equip català (4-1).

No havien passat ni dos minuts després del descans quan Aicardo ha aprofitat que el porter de l'Ekonomac estava mal posicionat per fer el cinquè (5-1). L'Ekonomac ha deixat escapar l'ocasió de marcar el segon quan l'exblaugrana Igor ha vist com el porter Juanjo li aturava un llançament de penal molt protestat pel públic que omplia el Palau Blaugrana. Sergio Lozano s'ha apuntat a la festa i ha fet el sisè i definitiu del Barça Lassa (6-1).