Eurolliga

El Barça Lassa no aguanta el ritme del Maccabi i cau derrotat a Tel Aviv en el debut d'Alfred Julbe (94-82)

Tot i mostrar alguns símptomes de millora, els israelians han acabat d'ensorrar les poques opcions dels blaugrana de classificar-se per als quarts de final en l'estrena del tècnic català

David CarballoActualitzat

En el seu efímer debut a la banqueta del Barça Lassa, Alfred Julbe no ha pogut canviar la dinàmica negativa dels blaugrana a l'Eurolliga. Tot i mostrar alguns símptomes de millora, el Maccabi de Tel Aviv s'ha acabat imposant per 94-82 i ha acabat d'ensorrar les poques opcions del Barça de classificar-se per als quarts de final.

El tècnic català ha apostat pel jove letó Rodion Kurucs al cinc inicial. En una de les pistes més calentes de l'Eurolliga com la del Maccabi, el conjunt blaugrana ha fet un bon inici de partit i ha agafat la iniciativa amb un parcial de 9-17.

L'esperançadora arrencada no ha tingut continuïtat i el Maccabi ha capgirat el resultat advers de la mà d'un inspirat Jake Cohen, autor de 8 punts gairebé consecutius. Els israelians han imposat un ritme frenètic que els ha permès una perillosa diferència de més 10 punts tot i que, al descans, s'ha quedat en 8 de desavantatge (46-38).

En l'inici de la represa, el Barça ha tornat a reaccionar i ha pogut igualar les forces en un duel que s'ha instal·lat en una muntanya russa. Amb empat a 55, els israelians s'han tornat a escapar amb un parcial de 10-0, però els blaugrana han replicat amb un parcial idèntic per mantenir-se vius. Un Maccabi més consistent sempre ha portat la iniciativa davant un Barça que ha anat fent la goma i al final no ha pogut aguantar el ritme.

Després d'encaixar la quinzena derrota en 21 jornades, els blaugrana necessitarien un miracle per passar als quarts de final i ara esperen que l'arribada de Svetislav Pesic a la banqueta serveixi com a revulsiu fins a final de temporada.

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut