Hoquei patins

El Barça Lassa i el Liceo jugaran la final de la Copa

La Copa del Rei d'hoquei patins que es disputa a Lloret de Mar ja té finalistes. En un partit molt disputat, el Liceo s'ha desfet de l'Igualada i el Barça Lassa ha superat en la segona semifinal al Reus Deportiu

Imma PedemonteActualitzat

El Barça arriba a la 3ra final seguida. Ha superat el Reus 3-1, en un duel molt intens. Pablo Alvarez ha obert el marcador en el minut 20, després de desviar un llançament de bargalló. Al minut 5 de la represa, Alvarez ha fet el 2 a 0 recollint una rebot al segon pal. El Reus ha estat poc encertat a pilota parada, i ha fallat un penal i dues faltes directes. Joan Salvat ha fet entrar el seu equip dins del partit amb el 2-1 en el minut 17.

Però bargalló ha esvaït les opcions reusenques amb el 3 a 1 a 5 minuts del final, gràcies a una passada de Marc Gual.

El Liceo derrota l'Igualada (2-1) i és el primer finalista de la Copa

El Liceo, segon classificat de la lliga, no ha tingut un camí planer cap a la final de Copa. Després d'uns minuts inicials de respecte mutu entre tots dos equips, els de Juan Copa ha marcat dos gols en dos minuts. César Carballeira i Edu Lamas han culminat dos contratacs superant Elagi Deitg sense problema. Met Molas ha pogut marcar el primer per l'Igualada, però allà hi havia Xavi Malián per impedir-ho, i tot seguit ha estat César Carballeira qui ha enviat un xut al pal. El 2 a 1 ha arribat, de penal, a 47 segons del descans. L'ha transformat Tety Vives. Un gol que ha donat aire a l'Igualada de cara al segon temps.

En el segon període, nova guerra del Liceo amb els pals de la porteria d'Eladi Deitg. Dava Torres l'ha estavellat al ferro quan llançava una falta directa, i poc després, de jugada, li ha passat el mateix a Martin Payero. I també el pal ha impedit l'empat de l'Igualada en un llançament de falta directa de Sergi Pla, sis minuts abans del final.

Aquest diumenge a les 20h la final per Esport3.