L'equip badaloní ha sumat la primera victòria en el seu debut davant l'ASVEL francès
Bàsquet

El Barça Lassa i el Divina Seguros Joventut debuten amb victòria a l'Eurolliga júnior

Bratanovic, per part blaugrana, i Vinicius, per part badalonina, han guiat els dos equips catalans en els triomfs davant el Future Stars Prague i l'ASVEL Villeurbanne en l'Adidas Next Generation de l'Eurolliga

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa i el Divina Seguros Joventut han debutat amb victòria a l'Adidas Next Generation de l'Eurolliga que es disputa a les instal·lacions de l'Alqueria, a València, durant aquest cap de setmana.

Els nois de Mateo Rubio han passat per sobre del Future Stars Prague per 78 a 71 en un duel que s'ha decidit en la segona meitat. Haris Bratanovic ha estat la referència ofensiva dels blaugranes amb 16 punts, als que ha sumat 12 rebots i 5 assistències en un partit molt complet de l'interior. Tom Digbeu, amb 13 punts, i Matt Marsh, amb 11, han acompanyat el jugador hongarès en l'anotació.

Per part visitant, l'estrella ha estat David Bohm. L'aler txec ha tancat una actuació excelsa amb 29 punts i 5 rebots, amb un 5 de 10 en llançament de tres punts, però no ha pogut fer res davant el joc col·lectiu del Barça Lassa.

Vinicius guia la Penya en l'estrena

El Divina Seguros Joventut s'ha endut una victòria treballada davant l'ASVEL Villeurbanne en una segona meitat on els badalonins s'han mostrat molt superiors al conjunt francès.

Amb un 9 de 22 en els tirs lliures, l'equip català no ha aconseguit distanciar-se en el marcador fins a l'últim període gràcies a l'actuació estel·lar de Vinicius da Silva.

El pivot brasiler ha estat el jugador més destacat del duel amb 18 punts i 17 rebots i ha guiat la Penya en la seva primera victòria en el torneig.

El FC Barcelona Lassa cau davant el Ludwigsburg i es complica la classificació

El Barça s'ha complicat molt les opcions per accedir a la següent fase després de caure estrepitosament davant el Ludwigsburg per 81 a 64. Els blaugrana han perdut el segon partit i estan obligats a guanyar el València aquest dissabte per una diferència que li permeti guanyar l'average general.

Tot i els 20 punts i 6 rebots de Bratanovic, els blaugrana no han tingut opcions després del descans davant un equip alemany que s'ha mostrat molt superior en la segona meitat.

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut