Hoquei patins

El Barça Lassa guanya la Copa Intercontinental en superar el Porto a la pròrroga (5-4)

Un gol de Pablo Álvarez, gairebé en l'últim minut del temps afegit d'una final vibrant, dona el títol a l'equip blaugrana

Pablo Álvarez ha estat profeta a la seva terra i ha portat el Barça Lassa a conquerir la Copa Intercontinental (5-4) en guanyar una vibrant final contra el Porto. Un gol del davanter argentí gairebé a l'últim minut de la pròrroga ha decantat el partit, jugat al pavelló Aldo Cantoni de San Juan de Mendoza, precisament allà on Álvarez va fer els primers passos com a jugador d'hoquei.

Pablito ha estat el gran protagonista de la final, marcant tres dels cinc gols blaugranes. També ha marcat Sergi Panadero, que ha inaugurat el marcador de penal (3') abans que Nalo García (8') i Gonçalo Alves (15') han capgirat el resultat per al Porto. Pablo Álvarez (19'), a passada de Pau Bargalló, ha evitat que els de Guillem Cabestany marxessin al descans amb avantatge (2-2).

La igualtat s'ha mantingut a la represa. Alves ha posat en avantatge dues vegades el Porto (27' i 33'), però els d'Edu Castro han sabut replicar les dues vegades, mitjançant Álvarez primer (29') i Joao Rodrigues després (38') per portar el matx a la pròrroga. I allà, la connexió Bargalló-Álvarez ha tornat a funcionar quan ja es flairava la tanda de penals per donar al Barça la seva cinquena Copa Intercontinental, el tercer títol de la temporada i el 121è títol de la secció.