Futbol sala

El Barça Lassa guanya el Santa Coloma i es proclama campió de la Copa Catalunya de futbol sala (1-4)

És la desena vegada que els blaugranes aixequen aquest trofeu, que s'ha disputat onze vegades

El FC Barcelona Lassa ha hagut de remuntar un gol advers per proclamar-se campió de la Copa Catalunya que ha acabat amb un contundent 1 a 4.

L'Indústries Santa Coloma s'ha avançat en una acció culminada per Pol Pacheco. El partit tot just havia començat, i el Barça no ha perdut la peciència. Ferrao ha liderat la remuntada. Seu ha estat l'empat a un, abans del descans, i també l'un a dos, que ja ha arribat en la represa.

Precisament Ferrao ha servit la falta que ha acabat amb l'un a tres, marcat per Aicardo. Encara no havia passat un minut i Roger Serrano ha sentenciat definitivament el matx amb l'un a quatre. És la desena vegada que els blaugranes aixequen aquest trofeu, que s'ha disputat onze vegades.