El Barça Lassa s'adjudica la Lliga d'hoquei patins
Hoquei patins

El Barça Lassa guanya el campió de la CERS, el Lleida Llista, i s'adjudica la seva 29a lliga d'hoquei patins (2-4)

Aquesta és la 29a lliga que guanya el conjunt blaugrana, la cinquena consecutiva

El FC Barcelona Lassa ha guanyat el Lleida Llista, el campió de la Copa CERS (2-3) i s'ha adjudicat el títol de l'OK Lliga.

Lucas Ordóñez ha obert la llauna pel conjunt blaugrana a la primera part, resultat amb què s'ha arribat al descans (0-1). A la represa han arribat dos gols més del FC Barcelona, de Marc Gual i Matías Pascual que posaven el marcador amb un clar 0-3.

El Lleida Llista, però, ha començat a remuntar i en només quatre minuts ha fet dos gols importantíssims per intentar emportar-se el partit i evitar la victòria blaugrana a la Lliga. Han marcat Andreu Tomàs i Xixi Creus a falta de set minuts pel final.  Pau Bargalló, de falta directa, ha rematat el marcador i el partit (2-4).

Aquesta és la 29a lliga que guanya el FC Barcelona Lassa, la cinquena consecutiva.