Aicardo ha fet un dels gols del Barça (FS Burela)
Futbol Sala

El Barça Lassa guanya a la pista del Burela; el Catgas empata a casa davant del Cartagena

Els dos equips catalans de la LNFS han disputat els seus partits de la cinquena jornada aquest divendres

El FC Barcelona Lassa ha guanyat a la pista del Burela per 1 a 5. Adolfo ha obert el marcador pels visitants culminant una jugada d'estratègia en el tram final de la primera meitat, però abans del descans Jorge Bellvert ha empatat pels de casa. La segona part ha estat de clar color blaugrana.

Als dos minuts de la represa Dyego ha fet l'1 a 2, i un minut més tard Quintela ha fet més gran el marge del seu equip. Aicardo de falta ha fet l'1 a 4 en el minut 31. Juanjo ha aturat un penal favorable al Burela. Amb els locals buscant superioritat numèrica amb la tàctica del porter jugador, Marc Tolrà ha fet el definitiu 1 a 5 a tres minuts del final a porteria buida.

Empat del Catgas

El Catgas de Santa Coloma, per la seva banda, ha empatat a 3 a casa davant del Cartagena. A la primera part només ha hagut un gol, el de Rahali pels visitants en el minut 6. Als 16 segons de la segona part Josema ha fet el 0 a 2. Sergio ha fet el primer dels colomencs, que s'han llançat a l'atac, en el minut 31.

Quatre minuts més tard, Maxi ha fet l'empat a 2. Segons després, arrodonint una gran jugada individual, Dani Salgado ha culminat la remuntada catalana. Saura, però, ha fet el definitiu 3 a 3 a 4 minuts del final.