(@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa goleja l'O Parrulo Ferrol (6-0)

El doblet d'Adolfo i els gols d'Arthur, Sergio Lozano, Ferrao i Juanjo permeten tornar a sumar els tres punts la nit en què Rivillos ha tornat a jugar després de la seva llarga lesió

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa ha guanyat l'O Parrulo Ferrol en la 25a jornada de la LNFS i torna a vèncer després de les derrotes enfront del Palma i el Cartagena i l'empat contra El Pozo.

Un triomf que s'ha fonamentat en un primer temps de domini pràcticament absolut, malgrat que els gallecs han iniciat el joc amb un atac de cinc, i una concentració fins al final que ha permès fer 6 gols i sumar els tres punts. Els gols d'Arthur i Lozano, a la primera part, i el doblet d'Adolfo i les dianes de Ferrao i Juanjo, ja a la segona, han sentenciat un duel que s'ha iniciat amb l'entrega de la Copa d'Espanya a l'afició del Palau. L'altra bona notícia de la jornada ha estat el retorn a la pista de Mario Rivillos després de vuit mesos i mig absent per una lesió.

Gran nit al Palau Blaugrana abans d'encarar ja les cinc darreres jornades de la fase regular de l'LNFS amb tot per decidir.

Anar al contingut