Futbol sala

El Barça Lassa goleja el Gyor Eto en el seu retorn a Europa (7-0)

Després de dos anys d'absència a la màxima competició europea, l'equip blaugrana ha golejat el campió hongarès en el seu debut a la Ronda Principal de la UEFA Futsal Cup. Adolfo, Dyego, Esquerdinha, Ferrao, Leo Santana (2) i Fabio en pròpia porta.

Xavier LorenteActualitzat

Plàcida estrena del Barça Lassa a la Ronda Principal de la UEFA Futsal Cup. Després de dos anys d'absència a la màxima competició, l'equip blaugrana ha golejat el campió hongarès, el Gyor Eto (7-0). Adolfo ha fet el primer gol del retorn europeu al minut 7. A la banqueta hongaresa s'ha assegut Attila Molnar per últim cop (demà ja s'incorporarà el tècnic colomenc Javi Rodríguez que ha firmat fins a final de temporada). Només les aturades de Toth han evitat una major diferència a la primera part. Dyego ha fet el 2 a 0 al límit del descans. A la porteria blaugrana poca feina, llevat d'un contraatac que ha salvat Tolrà sota pals.

A la segona part, el Barça sense despentinar-se ha anat dibuixant la seva superioritat. Els golejadors de l'equip: Esquerdinha (3-0, minut 23) i Ferrao (4-0 minut 26) han aparegut a escena per assegurar la victòria. Leo Santana s'ha convertit en el protagonista del tram final amb dos gols (minuts 37 i 39), els seus primers oficials amb la samarreta del Barça (encara no ha marcat a la lliga). Entre el cinquè i el setè, Fabio ha marcat en pròpia porta després de refusar un xut d'Esquerdinha.

La lligueta de tres partits en quatre dies continua demà al mateix pavelló de Pàdua (Itàlia). El Barça s'enfrontarà al campió txec Era Pack Chrudim, un altre clàssic de la competició europea. Dissabte, teòricament, arriba el duel decisiu per la primera plaça del grup contra el campió italià i amfitrió: el Luparense que entrena David Marín (exInter i exDinamo de Moscou, entre d'altres).