Handbol

El Barça Lassa esclafa el Bidasoa i es proclama campió de la Copa Asobal (23-37)

El conjunt de Xavi Pascual s'ha imposat al Bidasoa d'Irun en una final molt desigual disputada al Pavelló Barris Nord de Lleida i suma aquest títol per vuitè any consecutiu

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa s'ha proclamat campió de la Copa Asobal d'handbol per vuitè any consecutiu. El conjunt de Xavi Pascual s'ha imposat al Bidasoa d'Irun per un contundent 23-37 en una final molt desigual disputada al Pavelló Barris Nord de Lleida.

Els blaugranes han dominat el matx des del principi davant un rival que ha trigat més de 14 minuts a fer el primer gol. Un parcial d'1-8 en el primer quart d'hora de la primera part ha decantat clarament la balança a favor del Barça, que ha ofegat l'atac dels bascos amb una defensa asfixiant i amb un Gonzalo Pérez de Vargas que s'ha convertit en un mur gairebé infranquejable.

L'enorme superioritat barcelonista ha obligat el tècnic del Bidasoa, Jacobo Cuétara, a esgotar els dos temps morts per intentar buscar la reacció del seu equip. Ha estat inútil. El Barça ha seguit escombrant els bascos i al descans s'ha arribat amb un resultat inapel·lable (7-18), 11 gols d'avantatge que demostren la diferència entre els dos conjunts.

En la represa, el guió ha estat el mateix i el Barça ha seguit incrementant les diferències en una final sense història. Al final dels 60 minuts de joc, els blaugranes han sumat el triomf que els ha servit per aixecar el quart títol de la temporada. Aron Palmársson ha estat escollit com el millor jugador del partit i Casper Mortensen ha estat el màxim golejador amb nou dianes.