Handbol

El Barça Lassa es passeja a casa del Kristianstad (25-44)

L'equip blaugrana no ha donat opció a l'equip suec, que ha mantingut el tipus els primers 10 minuts

Joan Ramon VallvéActualitzat

Feia 7 anys que el Barcelona no guanyava amb tanta contundència un partit de Champions fora de casa. Els blaugrana han derrotat el Kristianstad suec de 19 gols tot i que superat el minut quinze de joc els locals dominaven per 11 a 10. El tècnic Xavier Pascual ha demanat un oportú temps mort que ha canviat el signe de l'enfrontament. La direcció de l'equip suec la portava el català Marc Cañellas que ha vist com el seus companys començaven a acusar el desgast físic. El potencial de la banqueta blaugrana ha estat determinant en la recta final d'aquesta primera meitat i en arribar-se al descans la diferència ja era clara: 14 a 19.

En alguns partits el Barça ha començat adormit en segon període i n'ha acabat pagant les conseqüències. Aquesta vegada no ha estat així. El parcial dels primers cinc minuts de la represa ha estat de 0 a 6 i amb el 14 a 25 en el marcador el Kristianstad s'ha rendit. Els jugadors del Barcelona ho han aprofitat per oferir un gran recital anotador. Dolenec ha estat el més efectiu amb set gols, només ha fallat un penal. Ariño i Dika Mem n'han fet 6 i els únics que s'han quedat sense marcar han estat Fabregas i Palmarsson.

El pròxim dissabte, en la quarta jornada, visitarà el Palau el Montpeller, el vigent campió de la Champions. Segur que serà força més complicat.