Àlex Pascual ha tingut un bon debut amb el primer equip blaugrana (@FCBarcelona_cat)
Handbol

El Barça Lassa es desfà del Teucro en el debut de tres joves de filial (41-26)

El central Juri Knorr, l'extrem dret Mama Diocou i l'extrem esquerre Àlex Pascual, fill del tècnic, han debutat amb el primer equip blaugrana

El Barça Lassa d'handbol no abaixa el ritme i ha passat per sobre del Teucro en partit corresponent a la tretzena jornada de l'Asobal (41-26). L'entrenador blaugrana Xavier Pascual s'ha permès la llicència de donar minuts a tres joves del filial. El central Juri Knorr, l'extrem dret Mama Diocou i l'extrem esquerre Àlex Pascual, fill del tècnic i que ha tingut una estrena extraordinària amb sis gols. Aitor Ariño, l'altre extrem esquerre, ha estat amb 10 dianes el màxim golejador d'un partit plàcid.

Pascual ha aprofitat la feblesa del rival, que lluita per evitar el descens de categoria, per donar descans a jugadors habituals com Casper Mortensen, Aleix Gómez, Ludovic Fabregas i Raúl Entrerríos.

Poc abans de l'inici del matx, el Palau Blaugrana ha fet el primer minut de silenci en partit oficial d'una secció del club blaugrana en memòria de Josep Lluís Núñez.