Hoquei patins

El Barça Lassa ensopega contra el Lleida al Palau (3-3)

Els blaugrana s'han avançat amb gols de Panadero i Alabart, però els lleidatans han capgirat el resultat advers i Pablo Álvarez ha acabat salvant un punt per al conjunt d'Edu Castro, que es manté líder amb quatre punts d'avantatge sobre el Liceo

Joan FerranActualitzat

El Barça Lassa i el Lleida Llista han empatat al Palau Blaugrana en el partit de l'OK Lliga ajornat en el seu dia per la disputa de la Copa Intercontinental (3-3).

El primer partit del 2019 ha començat bé pel Barça Lassa: passadís del Lleida per als blaugrana, que han ofert la Copa Intercontinental a l'afició. I amb la bola en joc, ha obert la llauna al minut 5, amb un gol de Sergi Panadero, desviant la passada de Marc Gual. Malgrat que el Lleida ha tingut les seves ocasions, Ignacio Alabart semblava que encarrilava el duel amb el 2 a 0 en el minut 19, marcador amb què s'ha arribat al descans.

El pas per vestidors ha revifat el Lleida, que ha capgirat el partit en set minuts. Els lleidatans han aprofitat les imprecisions blaugrana per sortir al contraatac i situar-se 2 a 3. Xixi Creus ha estat el primer, i quatre minuts més tard, Bruno di Benedetto empatava a 2. César Candanedo ha culminat la remuntada amb una triangulació gairebé perfecta. El Lleida ha tingut el Barça contra les cordes, però tot i la falta de clarividència, els blaugrana han igualat el duel amb una diana de Pablo Álvarez, desviant també un llançament d'Alabart.

El Barça es manté líder amb 4 punts d'avantatge sobre el Liceo, mentre que el Lleida haurà de guanyar dissabte al Vendrell si vol ser cap de sèrie a la Copa.