Futbol sala

El Barça Lassa ensopega amb ElPozo Múrcia en el segon partit de la final de l'LNFS (2-3)

Sergio Lozano ha fet l'empat a 2 a quaranta segons del final que forçava la pròrroga, però en el temps suplementari Fernando ha marcat el gol de la victòria dels murcians

Oriol Llach EstrellaActualitzat

Ja ho va avisar Andreu Plaza que els partits en un play-off no tenien res a veure i el pronòstic s'ha complert de totes totes, i és que en el segon partit els blaugranes han topat amb un ElPozo Múrcia molt més inspirat que en el primer duel.

Els jugadors del Barça Lassa han sortit a sentenciar el matx per la via ràpida per anar a Múrcia a jugar el tercer partit amb certa tranquil·litat. Ara bé, ElPozo no ha posat les coses gens fàcils. Després de diversos intents infructuosos, Ferrao ha obert la llauna amb un xut a la mitja volta espectacular a assistència de Leo Santana que ha fet vibrar els 5.434 aficionats que omplien les grades del Palau Blaugrana.

El conjunt murcià, però, no s'ha deixat intimidar pel desavantatge i ha intensificat la pressió per igualar el marcador. En una d'aquestes jugades Esquerdinha ha fet mans a dins de l'àrea i l'àrbitre no ha dubtat a l'hora de concedir la pena màxima a favor d'ElPozo. Moviment a la porteria blaugrana: Juanjo, l'especialista en penals, ha entrat per Dídac però no ha necessitat lluir-se perquè Miguelín ha estavellat la pilota al pal. Abans del descans, però, Andresito ha fet pujar l'1-1 a l'electrònic en una jugada d'estratègia a la sortida d'un córner aprofitant un desajust defensiu del Barça Lassa que ha fet enfadar de valent Andreu Plaza.

La segona part encara ha estat més equilibrada en forces però amb més intensitat que la primera. Nervis, joc contundent per tots dos costats i algunes polèmiques. El Palau Blaugrana ha protestat enèrgicament unes mans d'Andresito a dins de l'àrea quan Ferrao xutava a boca de canó però els àrbitres no l'han concedit.

L'1-2 ha pujat per un xut de Darío que ha rebotat en Boyis i la pilota ha acabat al fons de la xarxa de la porteria de Dídac. A cinc minuts del final, els àrbitres han tornat a obviar un penal força clar quan un defensor murcià ha fet caure a terra Ferrao agafant-lo per la samarreta quan s'internava a l'àrea. Andreu Plaza ha optat pel porter jugador per intentar forçar l'empat, però en una acció al contracop gairebé li costa el tercer gol, tot i que Sergio Lozano ha salvat sota els pals el xut a porteria buida de Miguelín.

A quaranta segons del final i quan la derrota semblava segellada, Sergio Lozano, en una gran jugada personal, ha fet l'empat a 2 que forçava la pròrroga. En el temps suplementari, Fernando ha marcat el gol que donava el triomf als murcians i feia pujar l' 1-1 a l'eliminatòria. En l'últim sospir, el conjunt blaugrana encara ha tingut una última ocasió, però el porter rival Fede ho ha evitat en una gran intervenció.

El tercer partit es disputarà a Múrcia aquest dissabte, 15 de juny, a les 13.00, i es podrà veure en directe per Esport3.