El Barça Lassa ha caigut davant del Cartagena (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa ensopega amb el Cartagena en el darrer sospir (4-5)

Els murcians han aconseguit empatar a menys d'un minut del final amb una diana de l'exblaugrana Bateria i, sobre la botzina, i amb porter-jugadors, els blaugranes han acabat perdent

Nit de futbol sala al Palau Blaugrana i derrota en el darrer sospir del Barça Lassa davant del Cartagena en el duel corresponent a la jornada 23 de la LNFS (4-5). Els d'Andreu Plaza han començat dominant el matx però ha estat el conjunt murcià qui s'ha avançat amb un gol de Juanpi després de robar la pilota i en una gran acció al contracop.

El Barça, però, ha mantingut el seu plantejament convençut de capgirar el marcador i Sergio Lozano, després d'un pal i un travesser, ho ha aconseguit, ha marcat un doblet amb dos dianes consecutives. A menys d'un minut dels descans, Arthur ha perforat la xarxa dels murcians fent pujar el 3-1.

A la represa, però, el partit ha tingut un gir sobrevingut i en pocs minuts el Cartagena ha reiniciat l'enfrontament empatant a 3 amb gols d'Eka i Jesús Izquierdo. El pols, però. s'ha tornat a desnivellar quan, en una gran assistència de Dyego, Joselito ha fet el quart del Barça Lassa. A menys d'un minut del final, l'exblaugrana Bateria ha fet el definitiu empat a 4.

Andreu Plaza ha apostat pel porter-jugador a l'espera d'aconseguir el triomf però no ha estat possible. Polèmica en el desenllaç i és que el col·legiat no ha vist unes mans a dins de l'àrea que ha enfurismat el Palau reclamant un penal no xiulat. L'enuig s'ha multiplicat quan, sobre la botzina, Fernández ha fet el definitiu 4 a 5 que donava el triomf al Cartagena.