Futbol sala

El Barça Lassa ensopega a la pista del Palma Futsal i perd el liderat de la lliga (3-2)

Els blaugranes, flamants campions de la Copa d'Espanya, la setmana passada a València, han acusat el desgast físic i s'han vist superats per la intensitat dels balears

Actualitzat

El Barça Lassa ha ensopegat a la pista del Palma Futsal i ha encaixat una derrota que l'ha fet perdre el liderat de la lliga a mans del Pozo Múrcia. Els blaugranes, flamants campions de la Copa d'Espanya, la setmana passada a València, han acusat el desgast físic i s'han vist superats per la intensitat dels balears, que s'han avançat amb gols de Rojas i Sergio Lozano en pròpia porta. Roger Serrano ha retallat distàncies i al descans s'ha arribat amb un resultat de 2 a 1 a favor dels locals.

En la represa, el partit ha estat encara més tens, amb entrades dures per part dels dos equips i que ha acabat amb l'expulsió del blaugrana Esquerdinha, que reapareixia després de recuperar-se d'una lesió muscular. Amb els ànims cada vegada més caldejats, Rojas ha fet el 3 a 1 i Arthur ha tornat a retallar distàncies, però el conjunt d'Andreu Plaza, tot i abocar-se a l'atac, no ha pogut culminar la remuntada. En un final a cara o creu, les aturades de Carlos Barrón i, en l'últim sospir, un xut al pal de Lozano haurien fet acabar el partit amb un empat.

Amb aquesta derrota, la quarta en 24 jornades, el Barça Lassa ha cedit la primera plaça de la classificació a El Pozo Múrcia, que ha guanyat el seu partit contra el Llevant (7-6).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut