Edwin Jackson, defensat per Ante Tomic (@FCBbasket)
Eurolliga

El Barça Lassa ensopega a la pista del Buducnost (67-64)

Els blaugranes han acabat perdent un partit molt igualat contra un dels rivals més febles i han fet un pas enrere en les aspiracions de lluitar per les quatre primeres posicions de la classificació

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa ha encaixat una inesperada derrota a la pista del Buducnost, un dels equips més febles de l'Eurolliga. Els blaugranes han acabat perdent un partit molt igualat contra un rival que encadena tres victòries consecutives a Pogdorica i han fet un pas enrere en les aspiracions de lluitar per les quatre primeres posicions de la classificació.

El conjunt de Pesic mai no ha estat capaç de portar la iniciativa contra un Buducnost molt lluitador. En un duel dominat per les defenses, al descans s'ha arribat amb un ajustat 31 a 33 a favor dels blaugranes. Amb tot per decidir, en la represa el Barça ha intentat pujar la intensitat defensiva i obrir forat en el marcador.

Malgrat arribar a tenir un màxim avantatge de cinc punts en el tercer quart (54-59), el Barça no ha tingut el control de la situació i els montenegrins sempre han reaccionat a les etzibades blaugranes. Nemanja Gordic, amb tres triples consecutius, ha posat el Buducnost al davant i en un final a cara o creu, el Barça ha estat més desencertat en els moments decisius i ho ha acabat pagant amb una desfeta, la cinquena en 11 jornades, i la segona consecutiva.

Adam Hanga, amb 12 punts i 6 rebots, ha estat el jugador més destacat però ha fallat un triple per forçar la pròrroga i el Barça  torna de Montenegro amb la sensació d'haver deixat escapar una gran oportunitat de consolidar-se entre els quatre millors equips de la competició.

Anar al contingut