Adolfo controla la pilota pressionat per un jugador de l'Inter (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa empata contra l'Inter i cedeix el liderat al Pozo Múrcia (4-4)

El conjunt d'Andreu Plaza acaba la primera volta segon amb 33 punts, a dos dels murcians

El Barça Lassa només ha pogut empatar al Palau Blaugrana contra el Movistar Inter en l'últim partit de la primera volta (4-4) i això fa que els blaugranes hagin cedit el liderat de la classificació. El conjunt d'Andreu Plaza ocupa ara la segona posició a dos punts d'El Pozo de Múrcia, que és el nou líder en solitari després de golejar l'O'Parrulo per 6-1.

Els dos finalistes de la passada edició de la lliga han disputat un partit vibrant i amb alternatives i que ha tingut Malcom com a espectador d'excepció a la llotja. Els blaugrana han fet una gran primera part i s'han avançat amb gols d'Esquerdinha i Ferrao, però els madrilenys han reaccionat i han pogut empatar abans del descans amb dues dianes d'Elisandro.

En la represa, el Barça ha mantingut la iniciativa en el marcador i Sergio Lozano ha fet el 3 a 2. Però l'Inter ha respost ràpidament i de nou Elisandro ha fet l'empat a tres. Arthur ha tornat a avançar els blaugrana i Ricardinho ha fet la igualada definitiva en un dels millors partits de la temporada.