Els jugadors del Barça celebren un gol (@FCBFSALA)
Futbol Sala

El Barça Lassa empata amb el Luparense (3-3) i acaba líder de la fase de grups de la Champions

Un gol en l'últim minut de José Fernández dona al Barça la classificació per a l'Elit Round de la Champions de futbol sala

Després de les dues victòries en aquesta fase classificatòria anomenada Main Round, el Barça ha empatat a 3 amb els amfitrions, el Luparense, i passa com a primer de grup a l'Elit Round de la Champions de futbol sala.

L'equip local de Pàdua, ha remuntat el gol inicial d'Esquerdinha (min 7) amb gols de Taborda i Bueno. Esquerdinha ha empatat als 17 minuts, però Novaes ha fet el 2-3 poc després, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, i amb l'equip local defensant el seu avantatge, un gol de José Fernández en l'últim minut ha donat l'empat i el liderat que ajudarà els d'Andreu Plaza a evitar a la fase final els rivals més perillosos.