Dyego controla la pilota pressionat per Daniel (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa empata a Torrejón i fa un pas de gegant per arribar a la final de la Copa del Rei (4-4)

L'equip d'Andreu Plaza ha superat un 4 a 1 advers i l'expulsió del capità Paco Sedano per acabar empatant a 4 a la pista de l'Inter Movistar en l'anada de les semifinals

Xavi LorenteActualitzat

El Barça Lassa ha fet un pas de gegant per arribar a la final de la Copa del Rei de futbol sala. L'equip d'Andreu Plaza ha superat un 4 a 1 advers i l'expulsió del capità Paco Sedano per acabar empatant a 4 a la pista de l'Inter Movistar. El duet brasiler Ferrao-Dyego, un cop més, ha resultat determinant en la resurrecció culer. Mario Rivillos s'ha convertit en el tercer gran protagonista marcant el definitiu 4 a 4 al seu exequip.

El Barça venia a Torrejón tocat per la derrota a Múrcia a la lliga i amb les baixes per lesió de Sergio Lozano, Aicardo, Rafa López i Roger. L'Inter es presentava a la cita sense el millor jugador del món, Ricardinho, lesionat. El matx ha tingut una part per a cada equip. La primera, de clar color interista. Els de Velasco han obert el marcador ja al minut 4 després d'una falta assajada. Solano ha rebut absolutament sol i ha superat per baix a Sedano. De seguida, Adolfo ha pogut empatar, però el seu cacau el refusa Àlex. Al minut 8, però, l'eficàcia d'Inter ha comptat amb un aliat extra: la sort. En una jugada desgraciada el Barça ha encaixat el 2 a 0. Borja serveix de banda i la pilota rebota al cos de Marc Tolrà per acabar al fons de la porteria. El Barça ha continuat arribant a la porteria madrilenya, però ha estat l'Inter qui ha tornat a marcar en el minut 11. El 3 a 0 l'ha fet Gadeia, l'home més en forma de l'Inter aquesta temporada. El tercer gol ha picat l'orgull dels blaugranes que, 22 segons després, han estrenat el seu caseller. Un xut de punxot duríssim de Ferrao ha significat el 3 a 1. Abans d'arribar al descans, Dyego podria haver marcat el 3 a 2, però ha xutat fora un doble penal. En els últims segons de la primera part, Paco Sedano ha salvat el quart de l'Inter en un cara a cara amb Solano.

Els problemes s'han multiplicat per al Barça a l'inici de la segona part amb l'expulsió de Paco Sedano. El porter blaugrana ha vist en el minut 24 la targeta vermella directa per una falta sobre Rafael, que havia quedat sol per marcar. L'Inter ha aprofitat la superioritat numèrica per establir el 4 a 1. Gadeia no ha perdonat amb un potentíssim xut exterior. A partir d'aquí, un cop recuperat el quart home, i amb Juanjo sota els pals, ha començat la reacció fulminant del Barça. Al minut 30, i amb 20 segons de diferència, Dyego ha fet dos gols per portar el 4 a 3 al marcador. El MVP de la temporada passada ha posat els d'Andreu Plaza en el partit. Poc després, una genialitat de Mario Rivillos ha fregat l'empat. L'ex de l'Inter ha vist Àlex avançat i li ha picat la pilota per damunt des de pista pròpia. La seva vaselina s'ha estavellat al travesser. L'alt ritme del Barça ha provocat que l'Inter es carregués de faltes i que entrés en bonus.

Ferrao ha disposat d'un doble penal al minut 35, però Àlex l'ha aturat. Plaza ha tornat a canviar el xutador en el següent llançament de 10 metres que ha tingut el Barça. El tècnic blaugrana ha apostat per Rivillos, i el de Torrejón ha convertit el xut en l'empat a 4. SuperMario no ha celebrat el gol i ha demanat perdó a la seva antiga afició, tot i haver estat xiulat sempre que tocava la pilota. A les acaballes, Daniel Shiraishi ha fet lluir Juanjo en una ocasió i ha estavellat una pilota al travesser en la darrera possessió dels actuals campions de la competició. Els blaugranes han sabut aguantar l'equilibri i se n'ha anat del Jorge Garbajosa amb un gran resultat al sarró per decidir el pas a la final de la Copa del Rei dimarts que ve, al Palau Blaugrana.