Handbol

El Barça Lassa empata a la pista del BM Guadalajara i trenca una ratxa de 133 victòries consecutives a l'Asobal (26-26)

Els blaugrana, que guanyaven per quatre gols al descans, han deixat escapar el triomf i han posat fi a una ratxa històrica de 133 victòries consecutives a la Lliga Asobal

El FC Barcelona Lassa ha empatat a la pista del BM Guadalajara en partit corresponent a la 13a jornada de la Lliga Asobal i ha trencat una ratxa històrica de 133 victòries consecutives en aquesta competició. Els blaugranes, que venien de perdre a Nantes a la Champions, han confirmat que no passen per un bon moment de forma i han deixat escapar el triomf de manera inesperada.

Al descans, el conjunt de Xavi Pascual guanyava per quatre gols de diferència (13-17), però en la represa els locals han reaccionat i han capgirat el resultat advers. Fins i tot el Guadalajara ha fregat la victòria, però el Barça ha acabat empatant en els últims instants i ha impedit la derrota. L'última desfeta del Barça a l'Asobal va ser el 18 de maig del 2013 a la pista del Naturhouse La Rioja.