Els blaugrana s'han estrenat amb victòria (FCBhoquei)
Hoquei patins

El Barça Lassa d'hoquei patins s'estrena a la Lliga Europea amb una victòria davant del Breganze italià

El FC Barcelona Lassa s'ha estrenat en competició europea davant del Breganze italià al Palau amb una victòria (5-2) gràcies als gols de Nil Roca, Eduard Lamas, Marc Gual, Sergi Panadero i Pablo Álvarez

El Barça s'ha estrenat amb victòria a la Lliga Europea (5-2). Els blaugrana han rebut el Breganze italià al Palau en un partit que han començat perdent al minut 24 quan han encaixat el gol de Mattia Cocco de penal. A la segona part, els blaugrana han aconseguit posar-se per davant del marcador i ja no han deixat escapar la victòria. Nil Roca, que ha debutat aquest curs, també s'ha estrenat com a golejador juntament amb Eduard Lamas, Marc Gual, Sergi Panadero i Pablo Álvarez.

Vic i Moritz cauen en el primer partit de la fase de grups

El Vic va caure clarament a la pista del Benfica (5-1), un partit que van començar malament i que en pocs minuts ja anaven perdent per 4 a 0. Ferran Font, a la segona part, va fer l'únic gol pels osonencs però els portuguesos, a través de Joao Rodrigues van sentenciar amb el cinquè i definitiu.

El Moritz Vendrell també es va estrenar a domicili, a la pista del Forte dei Marmi italià amb derrota. Tot i que a la primera part, els vendrellencs van aguantar bé i només van rebre un gol, els altres cinc van caure a la segona. Miras, de penal i Mitjans, al final del partit, van ser els golejadors del conjunt català.

El Vilafranca goleja en el retorn a la CERS (9-0)

El Cafès Novell Vilafranca va golejar el Montreux suís per 9-0 i ja té encarrilat el pas als vuitens de final. El Voltregà també va sortir victoriós davant del Saint-Omer Francès amb un 3 a 2 que reflecteix com d'anivellat va ser el partit.