Koponen ha donat la victòria al Bayern amb una cistella en l'últim segon (@fcb_basketball)
Eurolliga

El Barça Lassa deixa escapar la victòria a la pista del Bayern (73-71)

Una cistella de l'exblaugrana en l'últim segon ha decidit el partit i ha deixat els de Pesic sense opcions de lluitar per la quarta posició dues jornades abans d'acabar la fase regular

Jordi RobirosaActualitzat

Quan faltaven 7 minuts i 30 segons per acabar, el Barça Lassa guanyava a la pista del Bayern Munic per 11 punts de diferència. Però de manera incomprensible, un parcial de 14 a 0 en 4 minuts 30 segons ha capgirat el partit que ha decidit l'exblaugrana Peteri Koponen sobre la botzina. La remuntada alemanya ha coincidit amb el fet que Pustovoy i Smits –reserves habituals– hagin jugat junts una bona colla de minuts sense aportar pràcticament res; una decisió de Pesic difícil d'entendre.

Amb aquest resultat, el Barça Lassa ja s'acomiada definitivament de la quarta plaça, tot i que continua tenint un bon marge que li asseguri la cinquena posició; tenint en compte que els dos partits que li resten seran al Palau, contra Buducnost i Khimki, que no tenen cap opció i naveguen per la cua de la classificació.

L'Efes guanya a la pista del Buducnost i s'assegura la quarta plaça (84-91)

Si el Barça conservava alguna esperança de quedar quart l'ha perduda del tot després de la derrota a Munic combinada amb la victòria de l'Anadolu Efes a la pista del Buducnost. Els turcs han sortit molt concentrats i en el primer quart ja han agafat un avantatge de 8 punts. Al descans guanyaven de 13, 40 a 53, i, tot i la millora dels locals en la segona part, no han tingut problemes per acabar guanyant el partit per 84 a 91. Vasilije Micic, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador de l'Efes, que consolida la quarta posició.