Futbol sala

El Barça Lassa deixa escapar el títol de Lliga en una dramàtica tanda de penals (4-2)

En la final més igualada de la història, els blaugranes s'han avançat en el marcador amb un gol de Dyego, però en la represa Elisandro ha fet l'empat a un. Als penals, el Movistar Inter ha estat més encertat i s'ha proclamat campió per cinquè any consecutiu.

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa ha tingut a tocar el títol de lliga de futbol sala però ha acabat caient contra el Movistar Inter en una fatídica i dramàtica tanda de penals. En la final més igualada de la història, els blaugranes s'han avançat en el marcador amb un gol de Dyego però en la represa, Elisandro ha fet l'empat a un a cinc minuts pel final.

El Barça, molt esgotat, ha pedut per lesió fins a cinc jugadors, Esquerdinha, Joao, Leo Santana, Aicardo i Rivillos i ha afrontat la pròrroga en inferioritat física. Els blaugrana, fosos, han resistit fins als penals. Borja, Pola i Gadeia han transformat els seus llançaments i Sergio Lozano ha fallat el seu que ha acabat donant el cinquè títol consecutiu de lliga als madrilenys.

Tot i la baixa de Ricardinho, la seva gran estrella, el Movistar Inter ha acabat aixecant el títol i ha aigualit el comiat de Paco Sedano en el seu últim partit com a professional.