Futbol sala

El Barça Lassa confirma les seves bones sensacions a la LNFS amb una nova victòria contra el Gran Canària (4-2)

Ferrao, Adolfo (2), Tolrà han fet els gols blaugrana per un de Joao en pròpia porta i un golàs de Bingyoba

El Barça Lassa ha confirmat les seves bones sensacions a la Lliga LNFS amb una nova victòria al Palau contra el recentment ascendit Gran Canària (4-2).

Els primers deu minuts de partit han estat molt igualats entre tots dos equips. El primer gol es resistia, però, finalment, Ferrao ha acabat inaugurant el marcador a favor dels blaugrana (1-0, minut 11). El brasiler es gira d'esquena i fa un xut sec i creuat que toca el pal i es cola a la porteria canària.

El segon gol del partit també s'ha fet esperar i no ha arribat fins a la segon part. Adolfo ha estat l'encarregat de desencallar el marcador i ha marcat el segon del Barça, al minut 34, gràcies a una jugada d'estratègia que ha començat amb un córner que posa en joc Bateria i és Adolfo qui remata de volea i dóna més renda als d'Andreu Plaza.

Un minut després, el Gran Canària ha estat de sort. El blaugrana Joao ha marcat un gol en propia porteria quan intentava refusar una pilota (2-1, minut 35). Tolrà, però, ha tornat a arreglar el marcador amb el 3-1, el gol de la tranquil·litat, que marca de porteria a porteria.

Els illencs, però, no s'han rendit i Bingyoba ha fet un golàs quan quedava un minut de partit (3-2) amb un xut que topa amb el travesser i acaba dins de la porteria de Sedano. Gairebé sobre el xiulet, Adolfo ha fet el quart i el doblet (4-2) i ha sentenciat el partit al Palau.