Xavi Pascual, entrenador del Barça Lassa d'handbol (EFE)
Handbol

El Barça Lassa celebra el partit 800 a l'Asobal amb una victòria contundent contra el Sinfin Santander (39-25)

Xavi Pascual s'ha dedicat a experimentar nous sistemes en previsió del pròxim compromís contra l'Ademar León

El FC Barcelona Lassa ha arribat al partit número 800 a la Lliga Asobal i ho ha celebrat amb una clara victòria sobre el BM Sinfin Santander per 39-25, després d'un xoc sense complicacions en què els blaugranes han assajat diversos sistemes davant l'important xoc de la pròxima jornada a la pista de l'Ademar Lleó, el segon classificat.

Les bones accions del màxim golejador visitant, el lateral Pau Parets, i del veterà pivot de 40 anys, José Manuel Herrero, han sorprès la defensa blaugrana (5-7, minut 11). Xavi Pascual estava fent proves amb un trio central format per Viran, Jicha i Noddesbo i no acabava d'ajustar.

En atac, el porter del Sinfin, Darius Makaria, es mostrava encertat, però els blaugranes han augmentat el ritme de joc i amb un parcial de 6-0 han capgirat el marcador (11-7, m.17).

El Sinfin s'ha relaxat en defensa i ha jugat més obertament a l'atac, la qual cosa ha provocat accions ràpides del Barça que van agafar a contrapeu la defensa visitant. Pascual seguia amb proves, assajant fins i tot atacs de set sense porter, col·locant Ristovski a la banda.

Alberto Pla ha estat el jugador visitant més efectiu en la segona meitat, amb cinc gols, mentre Joan Saubich, amb quatre, ho ha estat en el bàndol català, que ha arribat a un màxim avantatge de 16 gols (36-20, minut 49).