L'Unicaja ha superat el Barça Lassa al Martín Carpena (EFE)

El Barça Lassa cau a Màlaga i suma la segona derrota a la Lliga (78-73)

Els de Pesic han caigut davant l'Unicaja en un partit en què els malaguenys han dominat de principi a fi i han sumat la tercera derrota en els últims quatre partits en totes les competicions

El Barça Lassa s'ha vist superat en tot moment per l'Unicaja i ha sumat a Màlaga la segona derrota de la temporada a la Lliga ACB (78-73).

Els dos equips s'han mostrat molt intensos des de l'inici. Singleton responia a l'encert exterior dels locals en un primer quart molt travat que ha acabat amb empat a 16. El segon període ha començat amb un intercanvi de triples entre Claver i Salin, però els malaguenys s'han distanciat amb un parcial de 15 a 3 amb Dani Diez com a protagonista des de la línia de tres punts.

Els de Pesic han reaccionat amb cinc punts consecutius de Hanga, que ha estat capaç de capgirar la dinàmica del partit, i el duel ha marxat al descans amb 37 a 34 en el marcador.

L'Unicaja ha sortit del descans més concentrat que els blaugrana i Wiltjer, amb dos triples consecutius, ha posat els malaguenys nou punts per sobre quan només s'havien disputat tres minuts i mig. L'encert exterior dels locals no ha decaigut i Waczynski, amb dos llançament més, ha tancat el tercer període (62-53).

L'últim quart han estat un estira-i-arronsa constant en el marcador entre els dos equips, amb un Barça Lassa que intentava retallar diferències davant un Unicaja que sempre responia. En els instants finals, els de Pesic s'han col·locat a només cinc punts, però en cap moment han tingut opcions de posar-se al davant i han acabat caient en la segona derrota de la temporada a la Lliga.

Kuric i Hanga han estat els millors dels blaugrana amb 12 punts cada un i, tot i la desfeta, el Barça Lassa seguirà, una jornada més, com a líder de la competició amb un balanç de 10 victòries i 2 derrotes.