Eurolliga

El Barça Lassa buscarà una victòria a la pista de l'Anadolu Efes per tenir opcions de classificar-se per a la Final Four

Després de tres temporades d'absència, els blaugrana, amb tots els efectius a punt, inclòs el pivot Kevin Seraphin, marxen a Istanbul amb el convenciment que poden guanyar almenys un dels dos partits que disputaran al Sinan Erden

Actualitzat

El Barça Lassa de bàsquet marxarà aquest dimarts cap a Istanbul, on dimecres disputarà el primer matx de la sèrie de quarts de final del play-off de l'Eurolliga contra l'Anadolu Efes d'Istanbul, una eliminatòria al millor de cinc partits. Després de tres temporades d'absència, els blaugrana, amb tots els efectius a punt, inclòs el pivot Kevin Seraphin, marxen amb el convenciment que poden guanyar almenys un dels dos partits que disputaran al Sinan Erden.

Els turcs, però, tenen un potencial ofensiu molt gran i un tir exterior letal, com van demostrar en la clara victòria per 22 punts de diferència que van aconseguir en la fase regular. La defensa, doncs, serà vital per mirar de tornar a una Final Four. El capità Ante Tomic i Pierre Oriola n'han parlat després de l'entrenament al Palau Blaugrana i han destacat que serà fonamental aconseguir un triomf a domicili per tenir opcions d'estar a la Final Four de Vitòria.

"Sempre és important començar bé, i més fora de casa, però és una sèrie llarga al millor de cinc partits, se n'han de guanyar tres i l'important és sumar una victòria a fora, sigui el primer o el segon; tant de bo fos el primer i també pogués fer el segon. Però l'important és sumar-ne una com a mínim", ha assegurat el pivot de Tàrrega.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut