Handbol

El Barça Lassa aprofita el desgast del Fraikin Granollers i s'imposa al derbi català (23-30)

Els vallesans han pagat l'esforç del partit de diumenge a Eslovènia i han acabat cedint davant la piconadora blaugrana, que suma 12 victòries en 12 jornades

El Barça Lassa s'ha imposat en el derbi català de la Lliga Asobal (23-30). El Fraikin Granollers ha pagat l'esforç del partit de diumenge a Eslovènia i el posterior viatge de tornada de 21 hores i se li ha fet llarg el partit davant la piconadora blaugrana.

La primera part ha estat dominada pels porters. César "Bom Bom" Almeida i Gonzalo Pérez de Vargas han guanyat la partida als llançadors. Al descans, 9 a 14 per l'equip blaugrana.

En la represa, la velocitat de joc del Barça ha desfet la resistència vallesana. Només Adrià Figueras, amb 8 gols, ha estat capaç de superar la muralla de Gonzalo. El porter blaugrana ha acabat el matx amb un registre espectacular de 28 parades. El Barça és líder intractable amb 12 victòries en 12 jornades i el Granollers es manté segon, empatat amb el Bidasoa, però amb un partit més.