Pau Ribas
Pau Ribas

El Barça Lassa apallissa el Fuenlabrada en últim partit de l'any (101-74)

Els de Sito Alonso sumen el segon triomf consecutiu amb una còmoda victòria al Palau per 101 a 74

El Barça ha tornat a les bones sensacions de la temporada amb un contundent triomf davant el Fuenlabrada per 101 a 74. El conjunt de Sito Alonso ha dominat el matx tot i que el seu inici ha estat dolent 0-8. I 3-10 en els primers tres minuts.

Novament Pau Ribas ha estat el base titular i Tomic el cinc titular. Hanga ha conduït la recuperació i els blaugranes han acabat guanyant per 46-36 els 20 primers minuts. A la represa, la defensa blaugrana i el joc coral amb cinc jugadors per sobre dels 10 punts, han fet insalvable per a un Fuenlabrada, una de les revelacions de la temporada, que ha acabat derrotat de forma àmplia.

Destacat el partit de Kevin Seraphin amb 19 de valoració en 13 minuts i Adam Hanga, el millor en atac i també la defensa. Els blaugranes han tornat a sumar un gran nombre d'assistències, 23, fet que demostra el seu bon joc.