Pierre Oriola i Pau Ribas, durant el Media Day del Barça Lassa
Bàsquet

El Barça Lassa afronta la defensa de la Copa en un gran moment de forma

Dos pesos pesants del vestidor blaugrana, com Pierre Oriola i Pau Ribas, han avisat del perill de no sortir concentrats en el partit de quarts de final contra el València en una competició que no permet cap error

Actualitzat

El Barça Lassa de bàsquet començarà la defensa del títol de Copa. El conjunt de Svestislav Pesic debutarà dijous a la nit contra el València. L'equip blaugrana arriba en un bon moment, amb bones sensacions tant a la Lliga ACB com a l'Eurolliga. Tot plegat, una situació que alimenta les esperances de repetir èxit, malgrat que dos pesos pesants del vestidor com Pierre Oriola i Pau Ribas han avisat del perill de no sortir concentrats en una competició que no permet cap error.

"Anem amb una dinàmica molt positiva a la Lliga ACB i estem cinquens a l'Eurolliga. Com he dit, amb la moral alta, però la Copa és una competició diferent i que no permet errors. Si perds, te'n vas cap a casa i, si guanyes, segueixes", explica el pivot de Tàrrega.

"Hem d'estar preparats perquè, si no ho estàs, el primer dia te'n vas cap a casa. El València és un gran rival i tindran preparat el nostre partit molt bé, fins a l'últim detall. Hem d'estar mentalitzats per passar aquesta eliminatòria", adverteix l'escorta barceloní.

ARXIVAT A:
ACB
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut