El Barça Lassa aconsegueix una treballada victòria davant del Reial Madrid (85-75)

Els blaugranes aconsegueixen una gran victòria davant de l'etern rival en la competició domèstica en un duel que han dominat de cap a peus

Victòria de prestigi del Barça Lassa de Georgios Bartzokas davant del Reial Madrid en el primer clàssic de la Lliga ACB (85-75). No ha estat un partit gens fàcil i és que els blaugranes rebien l'etern rival al Palau Blaugrana amb força baixes. Malgrat això, el nou projecte de l'entrenador grec comença a consolidar les bones sensacions.

El triomf del Barça ha estat molt meritori tenint en compte que arribava al primer clàssic limitat físicament. Però la consistència en el parquet ha trencat els pronòstics i la imbatibilitat del Reial Madrid a l'ACB. El croat Ante Tomic ha valorat més que tot rival els 17 minuts que ha jugat a la primera part, i és que un Barça Lassa més endollat ha controlat el joc des de l'inici i, sota la batuta i el ritme que ha marcat Rice, ha arribat a guanyar de setze punts al descans. Els blaugranes sempre han anat al davant contra un Madrid mediocre, superat tàcticament i mentalment. El Barça no ha permès que el Madrid reaccionés des del vestidor i ha sabut mantenir el seu avantatge en el tercer quart amb un imparable Perperoglou, que, jugant en posició 3 i 4, ha fet 18 punts. L'equip de Bartzokas agafa aire a l'espera de recuperar jugadors la setmana que ve després d'un partit en  què els blaugranes han seguit el guió establert amb paciència, amb el control de les pèrdues i bona circulació de la pilota que s'ha reflectit en un 71% en tirs de 2. Tomic ha acabat amb 18 punts i Rice amb 16. 85 a 75. Tots dos equips han quedat d'aquí 12 dies al Palau per jugar la versió europea del clàssic, el 18 de novembre a les 9 del vespre per Esport 3.