El Barça Lassa supera el Divina Seguros Joventut (86-107) i passa a semis de l'ACB

Els blaugranes s'han desfet per la via ràpida d'un Divina Joventut que ha resistit fins als descans gràcies a l'encert de Laprovittola. El recital d'Heurtel en la segona part ha fet impossible l'esperança de la Penya de forçar el tercer partit.

Amb una arrencada estel·lar de Victor Claver (13 punts en el primer quart), el Barça Lassa ha marcat diferència ben aviat. Però Nico Laprovittola ha mantingut viu el Divina Joventut fins al descans (40-48).

El recital d'Heurtel en la segona part ha fet impossible que la Penya s'acostés al Barça. El duel Heurtel-Laprovittola –que han tornat a tenir-se-les com en el primer partit– ha estat el millor d'aquest segon assalt. El base francès ha acabat amb 32 punts i amb una bona xiulada quan ha estat substituït. Laprovittola ha acabat amb 22 punts i 11 assistències.

El rival del Barça a semis serà el Saragossa, que s'ha desfet contra tot pronòstic del Baskonia.